Skallethet kan kureres
Propecia (Finasteride) kan stoppe hårtape

Finasteride (Propecia). Ledende drug for hårtap behandling.

Finasteride (Propecia) er det mest populære stoffet for hårtap behandling fordi det hjelper gjenopprette hårvekst dersom den vanligste typen alopecia-androgen alopeci.

Finasteride senker mengden av dihydrotestosteron og øker mengden av testosterone – det viktigste mannlige kjønnshormonet. Grunnet dette, den negative virkningen av dihydrotestosteron på håret follicles reduseres, de får gjenopprettes og begynne å produsere nye hår. Derfor begynner etter noen måneder med å ta finasterid, håret å vokse.

Man må ta Propecia i veldig lang tid, minst i 6 måneder. Leger anbefaler å ta 1 Propecia 1mg pille daglig uten en enkelt dose. Etter 3 måneder man begynner å se resultatene: håret vil stoppe falle ut.

Hvis det ikke fungerer, er det tillatt å øke dosen til 5 mg per dag. Maksimal dose av Propecia er 5 mg, som du kan ta for en periode på 2-3 måneder, etter som du trenger å komme tilbake til en veldig daglig dose av 1 mg.

Varigheten av kontinuerlig finasterid er 6-7 måneder. Etter det du nød å ta en pause og se resultatene. Gjenta behandlingen ved dårlige behandlingen utfallet. I alvorlige former for hårtap, er Propecia foreskrevet som en permanent løsning.

Langvarig bruk av Propecia 1 mg forårsaker ikke bivirkninger i menn, så du ikke trenger å bekymre deg. Finasteride er ikke vanedannende og det er nesten ingen kontraindikasjoner til dette stoffet for menn.

For kvinner er Finasteride absolutt kontraindisert, siden det kan føre til alvorlige hormonelle forstyrrelser.

Propecia på nettet

Kjøp Finasteride i Norge

Ved langvarig behandling av alopecia må du kanskje mye Finasteride. Det er mulig å kjøpe Propecia i Norge både i normale apotek og online.

Du kan kjøpe finasterid i Norge online til en lavere pris. I tilfelle du trenger et stort antall Propecia piller, de kan leveres til Norge via Internett, og du kan få en rabatt på finasterid og lagre opptil 50% av pengene du betaler.

Når du kjøper billige generiske Propecia online i Norge, trenger du ikke resept fra lege eller andre skrevet resepter, så kan du bestille levering av pillene når som helst.